Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Voltaj lansează melodia Din Toată Inima pentru Team Romania

Avem cu toții doar un singur vis / Să ajungem cel mai sus, așa cum ne-am promis sunt cuvintele cu care începe melodia dedicată de Edenia, prin proiectul Romania for Gold, și compusă, produsă și cântată de Voltaj sportivilor calificați la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Munca susținută, determinarea, curajul de a lupta sunt valorile comune ale componenților Echipei Olimpice ”Team Romania” care vor concura sub culorile roșu, galben și albastru la Jocurile Olimpice de la Paris. Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerii săi, susține 100% sportivii care ne vor reprezenta țara și își propune ca, inspirat de cuvintele motivaționale ale melodiei proaspăt lansate de formația Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forță, dorință de victorie.

Piesa “Din toată inima pentru Team Romania” păstrează vibe-ul fresh și ritmat cu care trupa Voltaj și-a obișnuit fanii, iar videoclipul are ca protagoniști chiar sportivi ai Team Romania. Lansarea piesei a avut loc vineri, 23 februarie, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în prezența oficialilor și sportivilor olimpici. Piesa este deja disponibilă pe canalul de YouTube al trupei Voltaj.

Voltaj va cânta live în premieră noua piesa și va prezenta noul videoclip în primul sau concert din 2024, în seara zilei de 23 februarie, la Hard Rock Café București, având ca invitați speciali pe sportivii din Team Romania, dar și oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Fiecare participare la o întrecere olimpică arată că olimpismul este mai mult decât o competiție, este o stare de spirit, căci sportul unește și educă oamenii în cel mai curat spirit al fair-play-ului. Suntem încântați de dorința formației Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesă atât de emoționantă, cântată din toată inima, împreună cu sportivii noștri, care au răspuns cu entuziasm acestei provocări. Acum, cu ajutorul Voltaj și Romania for Gold, românii sunt îndemnați să fie aproape de echipa olimpică și mai ales să-i susțină pe sportivii care ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #toțipentru 1, #toțipentruTeamRomania.  ”​Mai repede, mai sus, mai puternici împreună” este motto-ul olimpic, un îndemn pentru sportivi, dar și pentru susținători deopotrivă!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Efortul uriaș, pasiunea și determinarea cu care acești sportivi se antrenează și luptă zi de zi pentru România ne-au inspirat să ne implicăm cu mare entuziasm în acest proiect. Am fost încântați și, totodată, onorați de cum a fost primită propunerea de către Comitetul Olimpic, dar și de campionii care au participat alături de noi la filmările videoclipului. Suntem convinși că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noștri, care ne-au mărturisit că îi motivează. Sperăm să-i inspire pe cât mai mulți români, în special pe tineri, să vină către sport și, desigur, să susțină Team Romania din toată inima”, a declarat Călin Goia, solistul formației Voltaj.

Realizarea acestui proiect a fost posibilă cu susținerea Edenia, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, prin proiectul Romania for Gold. 

“Pasiunea pentru sport și aspirația către performanță ne-au determinat pe noi, echipa Edenia, să ne alăturăm sportului românesc, luându-ne misiunea de a reaprinde flacăra olimpică din inima românilor! Piesa ”Din toată inima pentru Team Romania”, a trupei Voltaj, aduce exact acel vibe pozitiv și energia de care cu toții avem nevoie în a susține echipa olimpică a României. De acum și până la Jocurile Olimpice de la Paris ne dorim ca toată România să cânte această piesă alături de noi”, a spus Oana Stincel, Director de Marketing Macromex.

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Hai pe culoarul campionilor!

... ca să întâlnești medaliați olimpici, sportivi de renume, oameni care ne impresionează și ne motivează prin tot ceea ce au realizat.... ca să...

Cumpără Edenia, susține Team Romania!

În perioada 22 februarie – 15 aprilie 2024, Edenia organizează cea mai tare campanie promoțională! Cum? E simplu, îți oferă ocazia unică să câștigi...

Team Romania – 76 sportivi calificați!

Echipa feminină de tenis de masă a României a reușit calificarea la Jocurile de la Paris după ce a învins Egiptul, scor 3-0, în...

Calificare la Jocurile Olimpice Paris pentru echipa națională de polo

Team Romania are acum 73 sportivi calificați!Echipa națională de polo a României s-a calificat la JO Paris 2024 datorită retragerii formației reprezentative din Africa...

Gala Sportului i-a desemnat pe câștigătorii anului 2023

La Gala Sportului 2023, organizată de Agenția Națională pentru Sport la Ateneul Roman campioana mondială și europeană la canotaj, Simona Radiș, a câștigat trofeul...