Iulian Teodosiu

Iulian Teodosiu a câștigat finala concursului masculin de sabie din cadrul Turneului European de calificare olimpică găzduit de Madrid și a obținut biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară. Sabrerul român a câştigat asaltul decisiv în întâlnirea cu ucraineanul Yagodka, 15-11.
 Iulian Teodosiu, antrenat de Rareș Dumitrescu și Marius Gălățanu, a devenit  cel de-al 62-lea sportiv român calificat la Tokyo 2020 şi al doilea scrimer, alături de spadasina Ana Maria Popescu.
Component al CS Dinamo București, Iulian Teodosiu este medaliat cu argint cu echipa de sabie a României la Budapesta în 2013 și cu bronz, tot cu echipa, la Rio de Janeiro, în 2016. La ediția inaugurală a Jocurilor Europene de la Baku, din 2015, Teodosiu a cucerit medalia de argint, de asemenea cu echipa României. La Campionatele Europene de la Torun, din 2016 a obținut bronzul alături de colegii săi în întrecerea pe echipe.

Sursa: Cosr.ro

Foto: Cosr.ro

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ana Maria Popescu (Brânză)

Spadasina Ana Maria Popescu este oficial calificată la Jocurile Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020, după ce a fost finalizat clasamentul mondial. Scrimera română a...