„Acvilele”, lotul feminin olimpic de baschet 3×3 al României

Cât de mare atenție acorzi nutriției tale? În ce măsură crezi că îți influențează performanța? Îți place să bei smoothie? Care e mâncarea care îți aduce aminte de un moment plăcut din trecut? – sunt doar câteva din întrebările pe care le-am adresat componentelor lotului feminin olimpic de baschet 3×3 al României.

Am întâlnit Acvilele în timpul cantonamentului la Complexul olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani, unde se pregătesc pentru o participare cât mai valoroasă la Jocurile Olimpice din aceasta vară, iar Alexandra Uiuiu, Florina Stănici, Gabriela Irimia, Anca Șipoș, Elisabeth Pavel, Ancuța Stoenescu și Claudia Cuic ne-au spus pe rând cât de importantă este pentru ele nutriția în atingerea performanței atât în sport, cât și în viața de zi cu zi.

Romania For Gold este proiectul născut în primăvara acestui an, când Edenia a intrat în Familia Olimpică prin semnarea unui parteneriat pentru patru ani cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român, și au pornit împreună într-o călătorie spre Jocurile Olimpice Paris 2024.

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Robert Glință, înotătorul român, campion european

Suntem Romania For Gold, proiectul Edenia care vorbește despre importanța nutriției în sport și în viață, și am vrut să aflăm chiar de la sportivi care sunt preferințele lor culinare și mai ales cât de important este pentru ei să știe ce mănâncă.

Echipajul de canoe dublu 1000 de metri Cătălin Chirilă-Victor Mihalachi

Care este cheia succesului pentru sportivii calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo?https://youtu.be/b4izyeqKyAcSuntem Romania For Gold, proiectul Edenia care vorbește despre importanța nutriției în...