Romania for Gold fuelled by Edenia
vorbește despre importanța nutriției în atingerea performanței în sport și în viață.

Într-o zi, dintre cele 20.000 de gânduri pe oră pe care le poate avea un om, s-a desprins unul: era despre performanță, nutriție, echilibru. Era despre victorie. El și-a continuat drumul mai întâi firav, apoi din ce în ce mai tumultuos. A devenit o idee bine conturată, îmbrățișată de mai mulți oameni.

A primit un nume: Romania for Gold.

Iar de aici, totul e istorie, după cum se spune: Edenia, parte a grupului Macromex, și-a asumat rolul său de călăuză. De acum, gândul își primise botezul, era pe buzele multor oameni, vorbea despre valori și susținea performanța olimpică a sportivilor români.

În aprilie 2021, Edenia a intrat în Familia Olimpică prin semnarea unui parteneriat pentru patru ani cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

De acum, un brand în al cărui ADN curge inovația pentru atingerea performanței își poate aduce contribuția la susținerea sportivilor, niște oameni excepționali atât în plan fizic, cât și mental, pentru că în fiecare zi ei antrenează întregul, depășindu-și în fiecare moment zona de confort, dar păstrându-se totuși într-un echilibru funcțional perfect. 

Echilibru este un cuvânt important atunci când vorbești despre performanță, iar Romania for Gold este sinteza perfectă a acestuia, căci pune față în față Edenia, rețeta nutriției pentru atingerea succesului, și sportivii, cei care pot concretiza o idee într-o victorie nu doar a lor, ci a noastră tuturor, a României.

În 2021 a avut loc ediția cu numărul treizeci și doi a Jocurilor Olimpice de vară, cel mai mare eveniment multi-sportiv al lumii și un model aspirațional pentru întreg sistemul sportului de performanță. În 2024, Jocurile Olimpice de la Paris este tot un îndemn către mai mult, mai bine. Este o oportunitate de dezvoltare din punct de vedere uman, dar și posibilitatea sportivilor de a se desăvârși în și prin performanță, iar Edenia este acolo.

Edenia face parte din Familia Olimpică tocmai pentru că este în acord cu filosofia Jocurilor Olimpice, ce pornește de la credința că cel mai important lucru în viață nu este să triumfăm, ci să câștigăm luptele cu noi înșine.

Edenia a creat Romania for Gold pentru a încuraja sportivi și nesportivi să înțeleagă importanța nutriției în sport și în viață.

Citius, Altius, Fortius!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

David Popovici și Simona Radiș, câștigătorii Galei Sportivul Anului 2022

Gala Sportivul Anului 2022 a avut loc la Opera Națională din București, iar David Popovici (18 ani) și Simona Radiș (23 de ani) au...

România în TOP 5 la FOTE de iarnă într-o probă individuală, după opt ani!

La FOTE Friuli Veneția Giulia 2023, în competiția feminină de sprint unde s-au aliniat la start 27 de sportive, Lorena Azota Bolîndu s-a clasat...

David Popovici, medalia de argint la 200 m liber!

Campionatul Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori (13-18 decembrie 2022) de la Melbourne (Australia) s-a încheiat azi, 18 decembrie, dar...

Trei români la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt de la Melbourne

România va fi reprezentată de trei sportivi la start:David Popovici - antrenor Adrian Rădulescu – 100 m, 200 m și 400 m liber;Robert Glință...

David Popovici a fost desemnat de revista Swimming World Magazine cel mai bun înotător al anului 2022

Este prima oară în istorie când un înotător român primeşte această nominalizare, potrivit News.roDavid Popovici, legitimat la CS Dinamo, intră astfel într-o galerie selectă de...