Budincă cu piure de mango și chia

O rețetă ideală! Trebuie doar să amesteci 50 de grame de chia cu lapte și miere într-un borcan. Le lași peste noapte. A doua zi îți mai ia doar 15 minute să pregătești un piure de mango din bucăți bine coapte, dulci și aromate, așa cum numai Edenia Foods îți poate oferi și gata, ai un mic dejun delicios și sănătos!

Ingrediente

Piure de mango:

  • 1 pungă Mango bucăți Edenia 450 g
  • 1 linguriță miere
  • frunze de busuioc pentru decor


Budinca de chia:

  • 50 g semințe chia
  • 400 ml lapte de cocos / migdale / vacă
  • 1 lingură miere


Mod de preparare

  • Punem semințele de chia într-un borcan, turnăm laptele împreună cu mierea. Amestecăm până se dizolvă mierea.
  • Acoperim borcanul și îl punem la frigider peste noapte.
  • Cu câteva minute înainte să servim budinca, pregătim piureul de mango. Mixăm bucățile de mango decongelate cu o linguriță de miere până obținem un piure fin. Se poate adăuga o banană coaptă.
  • Pentru montaj, luăm câteva linguri de budincă de chia și le punem într-un pahar peste care adăugăm câteva linguri de piure de mango.
  • Decorăm cu frunze proaspete de busuioc pentru o extra prospețime și savurăm imediat!


Poftă tare bună vă dorim!

Articolul precedent
Articolul următor

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia3 căței de usturoi4 linguri de bulion300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat1 linguriță cimbru3 foi dafinsare...

Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia350 g carne tocată amestec vită/porc1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite250-300 ml borș...

Salată de fasole galbenă

Ingrediente1 pungă de Fasole Galbenă Edenia2-3 lg ulei de măsline2 căței usturoi200 g roșii cherrysare, pipercâteva frunze de mentăsemințe de susanPreparare: Fasolea se fierbe...

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia2-3 căței de usturoi30 g unt20 ml ulei măsline100 ml smântănă de gătit lichidă500 ml...

Borș țărănesc cu pui

1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 9 aripioare + 3 pulpe mici1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite600 ml borș fiert1 legătura...