Ingrediente
- 250g vișine de la Edenia
- 120g unt pe care îl topim
- 1 lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)
- 3 ouă
- 200g făină albă de grâu
- 2 lingurițe praf de copt bio
Mod de preparare
Lăsăm vișinele să se decongeleze într-o strecurătoare la temperatura camerei.
Într-un bol mixăm ouăle cu zahărul până obținem o compoziție spumoasă.
Adăugăm untul topit, praful de copt și făina, mixând după fiecare până se integrează.
Adăugăm în compoziție și vișinele, amestecând cu o spatulă.
Punem compoziția în formă de chec și coacem la 190°C, căldură sus-jos, fără ventilație (cuptor preîncălzit) pentru aproximativ 35 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
Nemaipomenit de pufos și gustos. Poftă mare!
