Ingrediente
- 1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia
- 3 căței de usturoi
- 4 linguri de bulion
- 300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat
- 1 linguriță cimbru
- 3 foi dafin
- sare și piper după gust
- 1/2 legătură pătrunjel / tarhon
- 1/2 legătură mărar
- 1 ceapă roșie pentru servire
Mod de preparare
1. Fierbem legumele în 2,5 l apă.
2. Între timp, într-o tigaie călim baconul și adăugam bulionul, sare, piper, cimbru, dafin.
3. Punem amestecul peste legumele din oală și lăsăm să fiarbă 15-20 min.
5. Adăugăm mărarul/tarhonul și pătrunjelul și stingem focul.Servim ciorba de fasole cu rondele de ceapă și extra mărar și pătrunjel. Poftă bună!