Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia
  • 3 căței de usturoi
  • 4 linguri de bulion
  • 300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat
  • 1 linguriță cimbru
  • 3 foi dafin
  • sare și piper după gust
  • 1/2 legătură pătrunjel / tarhon
  • 1/2 legătură mărar
  • 1 ceapă roșie pentru servire

Mod de preparare

1. Fierbem legumele în 2,5 l apă.

2. Între timp, într-o tigaie călim baconul și adăugam bulionul, sare, piper, cimbru, dafin.

3. Punem amestecul peste legumele din oală și lăsăm să fiarbă 15-20 min.

5. Adăugăm mărarul/tarhonul și pătrunjelul și stingem focul.Servim ciorba de fasole cu rondele de ceapă și extra mărar și pătrunjel. Poftă bună! 

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia350 g carne tocată amestec vită/porc1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite250-300 ml borș...

Salată de fasole galbenă

Ingrediente1 pungă de Fasole Galbenă Edenia2-3 lg ulei de măsline2 căței usturoi200 g roșii cherrysare, pipercâteva frunze de mentăsemințe de susanPreparare: Fasolea se fierbe...

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia2-3 căței de usturoi30 g unt20 ml ulei măsline100 ml smântănă de gătit lichidă500 ml...

Borș țărănesc cu pui

1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 9 aripioare + 3 pulpe mici1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite600 ml borș fiert1 legătura...

Budincă cu piure de mango și chia

O rețetă ideală! Trebuie doar să amesteci 50 de grame de chia cu lapte și miere într-un borcan. Le lași peste noapte. A doua...