Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia
  • 350 g carne tocată amestec vită/porc
  • 1 ou
  • 400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite
  • 250-300 ml borș fiert
  • 30 ml ulei floare/ulei măsline
  • 1/2 legătură mărar
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură leuștean
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-o oală, călim în ulei legumele 4-5 min și adăugăm 2,5 l apă. 

2. Între timp – perișoarele: amestecăm carnea tocată cu ou, mărar, pătrunjel, sare și piper și le fierbem în apa cu legume 15 min.

3. Adăugăm în oală și sucul de roșii, lăsăm să clocotească 5 min, turnăm borșul și lăsăm pe foc încă 15 min.

4. Stingem focul, adăugăm mărar și leuștean.

Putem să dregem ciorbița cu o lingură de smântână. Poftă bună!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente200g mango bucăți de la Edenia50g fistic crud3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)100ml lapte2 linguri fulgi de cocos2 linguri miereMod de prepararePunem...

Chec cu vișine

Ingrediente250g vișine de la Edenia120g unt pe care îl topim1 lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)3 ouă200g făină albă de grâu2 lingurițe...

Brioșe cu ananas și fulgi de cocos

INGREDIENTE (8 brioșe)1 ouO lingură zahăr100g unt cu 65% grăsime pe care îl topim (sau ulei de cocos)120mL lapte de vacă 3.5% grăsime (sau...