Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia
  • 350 g carne tocată amestec vită/porc
  • 1 ou
  • 400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite
  • 250-300 ml borș fiert
  • 30 ml ulei floare/ulei măsline
  • 1/2 legătură mărar
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură leuștean
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-o oală, călim în ulei legumele 4-5 min și adăugăm 2,5 l apă. 

2. Între timp – perișoarele: amestecăm carnea tocată cu ou, mărar, pătrunjel, sare și piper și le fierbem în apa cu legume 15 min.

3. Adăugăm în oală și sucul de roșii, lăsăm să clocotească 5 min, turnăm borșul și lăsăm pe foc încă 15 min.

4. Stingem focul, adăugăm mărar și leuștean.

Putem să dregem ciorbița cu o lingură de smântână. Poftă bună!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia3 căței de usturoi4 linguri de bulion300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat1 linguriță cimbru3 foi dafinsare...

Salată de fasole galbenă

Ingrediente1 pungă de Fasole Galbenă Edenia2-3 lg ulei de măsline2 căței usturoi200 g roșii cherrysare, pipercâteva frunze de mentăsemințe de susanPreparare: Fasolea se fierbe...

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia2-3 căței de usturoi30 g unt20 ml ulei măsline100 ml smântănă de gătit lichidă500 ml...

Borș țărănesc cu pui

1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 9 aripioare + 3 pulpe mici1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite600 ml borș fiert1 legătura...

Budincă cu piure de mango și chia

O rețetă ideală! Trebuie doar să amesteci 50 de grame de chia cu lapte și miere într-un borcan. Le lași peste noapte. A doua...