Ingrediente (2 porții)
1 dovlecel
1 ou
130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia
1 lingură ulei de măsline
60g cașcaval ras
1 linguriță pătrunjel uscat
Mod de preparare:
Spălăm dovlecelul și îl tăiem în două pe lung. Scoatem miezul cu ajutorul unei linguri. Miezul de la o jumătate de dovlecel îl tocăm mărunt și îl punem la înăbușit cu Amestecul Hawaii într-o tigaie cu 3 linguri apă.
Lăsăm la foc mic, amestecând din când în când până se evaporă apa, aproximativ 10 minute. După ce s-au răcit, amestecăm legumele înăbușite cu oul și jumătate din cașcaval.
Umplem jumătățile de dovlecel, iar deasupra presărăm cașcavalul rămas.
Băgăm în cuptor la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru aproximativ 30 minute sau până se rumenește frumos.
Poftă mare!