Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)
1 dovlecel
1 ou
130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia
1 lingură ulei de măsline
60g cașcaval ras
1 linguriță pătrunjel uscat

Mod de preparare:
Spălăm dovlecelul și îl tăiem în două pe lung. Scoatem miezul cu ajutorul unei linguri. Miezul de la o jumătate de dovlecel îl tocăm mărunt și îl punem la înăbușit cu Amestecul Hawaii într-o tigaie cu 3 linguri apă.

Lăsăm la foc mic, amestecând din când în când până se evaporă apa, aproximativ 10 minute. După ce s-au răcit, amestecăm legumele înăbușite cu oul și jumătate din cașcaval.

Umplem jumătățile de dovlecel, iar deasupra presărăm cașcavalul rămas.
Băgăm în cuptor la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru aproximativ 30 minute sau până se rumenește frumos.

Poftă mare!

Articolul precedent
Articolul următor

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente200g mango bucăți de la Edenia50g fistic crud3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)100ml lapte2 linguri fulgi de cocos2 linguri miereMod de prepararePunem...

Chec cu vișine

Ingrediente250g vișine de la Edenia120g unt pe care îl topim1 lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)3 ouă200g făină albă de grâu2 lingurițe...