Fish fingers cu mazare si sos tartar

  20 minute     4 portii

Atunci cand vrei sa prinzi programul preferat de la TV, incearca aceasta reteta rapida si gustoasa cu fish fingers crocanti si aurii, alaturi de mazare zdrobita cu unt si un delicios sos tartar homemade.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Intr-o oala cu apa clocotita si sare fierbem mazarea Edenia congelata in jur de 8 minute, dupa care o scurgem, o clatim in apa rece si o asezam intr-un castron si o zdrobim cu o furculita. Adaugam unt pentru a-i oferi o consistenta mai delicata.

collage

2. Punem Fish Fingers Edenia intr-o tava sau un vas termoizloant, pe hartie de copt si introducem vasul in cuptorul preincalzit la 220 °C, timp de 15-17 minute. In functie de preferinte, bucatile de Fish Fingers Edenia se pot si praji intr-o tigaie cu ulei incins.

_DSC0317
_DSC0320

3. Intre timp pregatim sosul tartar. Curatam si taiem in cubulete fine ceapa rosie si castravetii murati, apoi tocam usturoiul, patrunjelul si caperele. Le amestecam pe toate cu maioneza si cu un praf de sare.

4. Servim mazarea zdrobita alaturi de bucatelele de fish fingers si sosul tartar.

Pofta buna!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia3 căței de usturoi4 linguri de bulion300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat1 linguriță cimbru3 foi dafinsare...

Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia350 g carne tocată amestec vită/porc1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite250-300 ml borș...

Salată de fasole galbenă

Ingrediente1 pungă de Fasole Galbenă Edenia2-3 lg ulei de măsline2 căței usturoi200 g roșii cherrysare, pipercâteva frunze de mentăsemințe de susanPreparare: Fasolea se fierbe...

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia2-3 căței de usturoi30 g unt20 ml ulei măsline100 ml smântănă de gătit lichidă500 ml...

Borș țărănesc cu pui

1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 9 aripioare + 3 pulpe mici1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite600 ml borș fiert1 legătura...