20 minute 4 portii
Atunci cand vrei sa prinzi programul preferat de la TV, incearca aceasta reteta rapida si gustoasa cu fish fingers crocanti si aurii, alaturi de mazare zdrobita cu unt si un delicios sos tartar homemade.
Ingrediente
- 1 cutie Fish Fingers Edenia 250 g
- 1 punga Mazare fina Edenia 450 g,
- 50 g ceapa rosie taiata cubulete
- 30 g castraveti murati taiati cubulete
- 2 catei usturoi
- ¼ legatura patrunjel
- 10 g capere
- 100 g maioneza
- 200 g unt
- sare si piper
Mod de preparare
1. Intr-o oala cu apa clocotita si sare fierbem mazarea Edenia congelata in jur de 8 minute, dupa care o scurgem, o clatim in apa rece si o asezam intr-un castron si o zdrobim cu o furculita. Adaugam unt pentru a-i oferi o consistenta mai delicata.
2. Punem Fish Fingers Edenia intr-o tava sau un vas termoizloant, pe hartie de copt si introducem vasul in cuptorul preincalzit la 220 °C, timp de 15-17 minute. In functie de preferinte, bucatile de Fish Fingers Edenia se pot si praji intr-o tigaie cu ulei incins.
3. Intre timp pregatim sosul tartar. Curatam si taiem in cubulete fine ceapa rosie si castravetii murati, apoi tocam usturoiul, patrunjelul si caperele. Le amestecam pe toate cu maioneza si cu un praf de sare.
4. Servim mazarea zdrobita alaturi de bucatelele de fish fingers si sosul tartar.
Pofta buna!