Fish fingers cu mazare si sos tartar

  20 minute     4 portii

Atunci cand vrei sa prinzi programul preferat de la TV, incearca aceasta reteta rapida si gustoasa cu fish fingers crocanti si aurii, alaturi de mazare zdrobita cu unt si un delicios sos tartar homemade.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Intr-o oala cu apa clocotita si sare fierbem mazarea Edenia congelata in jur de 8 minute, dupa care o scurgem, o clatim in apa rece si o asezam intr-un castron si o zdrobim cu o furculita. Adaugam unt pentru a-i oferi o consistenta mai delicata.

collage

2. Punem Fish Fingers Edenia intr-o tava sau un vas termoizloant, pe hartie de copt si introducem vasul in cuptorul preincalzit la 220 °C, timp de 15-17 minute. In functie de preferinte, bucatile de Fish Fingers Edenia se pot si praji intr-o tigaie cu ulei incins.

_DSC0317
_DSC0320

3. Intre timp pregatim sosul tartar. Curatam si taiem in cubulete fine ceapa rosie si castravetii murati, apoi tocam usturoiul, patrunjelul si caperele. Le amestecam pe toate cu maioneza si cu un praf de sare.

4. Servim mazarea zdrobita alaturi de bucatelele de fish fingers si sosul tartar.

Pofta buna!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente200g mango bucăți de la Edenia50g fistic crud3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)100ml lapte2 linguri fulgi de cocos2 linguri miereMod de prepararePunem...