Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente

  • 200g mango bucăți de la Edenia
  • 50g fistic crud
  • 3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)
  • 100ml lapte
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2 linguri miere

Mod de preparare

Punem toate ingredientele în vasul unui blender, mango direct congelat.

Mixăm până obținem o cremă fină.

Umplem forme pentru înghețată și băgăm la congelator pentru minimum 3 ore.

Pentru a se desface ușor, ținem forma sub un jet de apă caldă 2-3 secunde.

O gustare sănătoasă și delicioasă! Poftă mare!

Articolul precedent
Articolul următor

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Chec cu vișine

Ingrediente250g vișine de la Edenia120g unt pe care îl topim1 lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)3 ouă200g făină albă de grâu2 lingurițe...