INGREDIENTE
- 200g iaurt natur
- 450g ciuperci tăiate de la Edenia
- 150g lapte
- 50g ulei de măsline
- 1 ou
- 250g făină albă de grâu
- 2 lingurițe praf de copt bio
- 5-6 felii subțiri de cașcaval
- 50g parmezan ras (opțional)
- Susan
- 2 linguri ulei de măsline
MOD DE PREPARARE
Punem ciupercile direct congelate într-o tigaie împreună cu cele 2 linguri de ulei de măsline. Nu este nevoie să adăugăm apă pentru că imediat ciupercile își vor lăsa foarte multă apă.
Lăsăm la foc mic până scade toată apa.
Într-un bol mixăm oul, iaurtul, laptele, uleiul și parmezanul ras. Adăugăm și făina împreună cu praful de copt și continuăm să mixăm până se omogenizează.
Într-o formă rotundă din silicon punem jumătate din aluat. Acoperim aluatul cu feliile de cașcaval, peste care repartizăm în mod uniform ciupercile.
Acoperim totul cu cealaltă jumătate de aluat și presărăm susan.
Coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C, căldură sus-jos, fără ventilație, pentru aproximativ 40 de minute sau până se rumenește frumos și trece testul cu scobitoarea.
Foarte gustoasă și pufoasă! Poftă mare!
