Salată de fasole galbenă

Ingrediente

  • 1 pungă de Fasole Galbenă Edenia
  • 2-3 lg ulei de măsline
  • 2 căței usturoi
  • 200 g roșii cherry
  • sare, piper
  • câteva frunze de mentă
  • semințe de susan

Preparare: Fasolea se fierbe in apa cu sare conform ambalaj. Separat intr o tigaie calim usturoiul, rosiile si menta. Punem peste fasolea fiarta amestecam condimentam si servim cu seminte de susan.

Mod de preparare

1. Fasolea se fierbe în apă cu sare, conform ambalajului.

2. Între timp, într-o tigaie călim usturoiul, roșiile și menta.

3. Punem peste amestec fasolea fiartă.

4. Condimentăm după gust cu sare și piper.

5. Servim cu semințe de susan. Poftă bună!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente200g mango bucăți de la Edenia50g fistic crud3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)100ml lapte2 linguri fulgi de cocos2 linguri miereMod de prepararePunem...