Salată de fasole galbenă

Ingrediente

  • 1 pungă de Fasole Galbenă Edenia
  • 2-3 lg ulei de măsline
  • 2 căței usturoi
  • 200 g roșii cherry
  • sare, piper
  • câteva frunze de mentă
  • semințe de susan

Preparare: Fasolea se fierbe in apa cu sare conform ambalaj. Separat intr o tigaie calim usturoiul, rosiile si menta. Punem peste fasolea fiarta amestecam condimentam si servim cu seminte de susan.

Mod de preparare

1. Fasolea se fierbe în apă cu sare, conform ambalajului.

2. Între timp, într-o tigaie călim usturoiul, roșiile și menta.

3. Punem peste amestec fasolea fiartă.

4. Condimentăm după gust cu sare și piper.

5. Servim cu semințe de susan. Poftă bună!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia3 căței de usturoi4 linguri de bulion300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat1 linguriță cimbru3 foi dafinsare...

Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia350 g carne tocată amestec vită/porc1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite250-300 ml borș...

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia2-3 căței de usturoi30 g unt20 ml ulei măsline100 ml smântănă de gătit lichidă500 ml...

Borș țărănesc cu pui

1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 9 aripioare + 3 pulpe mici1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite600 ml borș fiert1 legătura...

Budincă cu piure de mango și chia

O rețetă ideală! Trebuie doar să amesteci 50 de grame de chia cu lapte și miere într-un borcan. Le lași peste noapte. A doua...