Ingrediente
- 1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia
- 2-3 căței de usturoi
- 30 g unt
- 20 ml ulei măsline
- 100 ml smântănă de gătit lichidă
- 500 ml supă clară de legume/ stock de pui / apă
- 1 linguriță cimbru
- sare și piper după gust
Mod de preparare
1. Într-o oală, punem la călit usturoiul tocat în unt și ulei de măsline
2. Adăugam Amestecul de Supă Cremă de Ciuperci, punem sare, piper, o linguriță de cimbru și călim 5-6 min.
3. Punem supa de legume și lăsăm totul la fiert 15-20 min.
4. Blendam legumele cu smânătană de gătit până obținem o cremă fină și consistentă.
Servim supa cu crutoane unse cu ulei de măsline, cimbru și sare. Poftă bună!