Supă cremă de ciuperci

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia
  • 2-3 căței de usturoi
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei măsline
  • 100 ml smântănă de gătit lichidă
  • 500 ml supă clară de legume/ stock de pui / apă
  • 1 linguriță cimbru
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-o oală, punem la călit usturoiul tocat în unt și ulei de măsline

2. Adăugam Amestecul de Supă Cremă de Ciuperci, punem sare, piper, o linguriță de cimbru și călim 5-6 min.

3. Punem supa de legume și lăsăm totul la fiert 15-20 min.

4. Blendam legumele cu smânătană de gătit până obținem o cremă fină și consistentă.

Servim supa cu crutoane unse cu ulei de măsline, cimbru și sare. Poftă bună!

Articolul precedent
Articolul următor

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia3 căței de usturoi4 linguri de bulion300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat1 linguriță cimbru3 foi dafinsare...

Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia350 g carne tocată amestec vită/porc1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite250-300 ml borș...

Salată de fasole galbenă

Ingrediente1 pungă de Fasole Galbenă Edenia2-3 lg ulei de măsline2 căței usturoi200 g roșii cherrysare, pipercâteva frunze de mentăsemințe de susanPreparare: Fasolea se fierbe...

Borș țărănesc cu pui

1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 9 aripioare + 3 pulpe mici1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite600 ml borș fiert1 legătura...

Budincă cu piure de mango și chia

O rețetă ideală! Trebuie doar să amesteci 50 de grame de chia cu lapte și miere într-un borcan. Le lași peste noapte. A doua...