Supă cremă de ciuperci

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia
  • 2-3 căței de usturoi
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei măsline
  • 100 ml smântănă de gătit lichidă
  • 500 ml supă clară de legume/ stock de pui / apă
  • 1 linguriță cimbru
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-o oală, punem la călit usturoiul tocat în unt și ulei de măsline

2. Adăugam Amestecul de Supă Cremă de Ciuperci, punem sare, piper, o linguriță de cimbru și călim 5-6 min.

3. Punem supa de legume și lăsăm totul la fiert 15-20 min.

4. Blendam legumele cu smânătană de gătit până obținem o cremă fină și consistentă.

Servim supa cu crutoane unse cu ulei de măsline, cimbru și sare. Poftă bună!

Articolul precedent
Articolul următor

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente200g mango bucăți de la Edenia50g fistic crud3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)100ml lapte2 linguri fulgi de cocos2 linguri miereMod de prepararePunem...

Chec cu vișine

Ingrediente250g vișine de la Edenia120g unt pe care îl topim1 lingură zahăr (opțional sau în funcție de preferințe)3 ouă200g făină albă de grâu2 lingurițe...

Brioșe cu ananas și fulgi de cocos

INGREDIENTE (8 brioșe)1 ouO lingură zahăr100g unt cu 65% grăsime pe care îl topim (sau ulei de cocos)120mL lapte de vacă 3.5% grăsime (sau...