Înghețată cu căpșuni și zmeură 

Ingrediente (4 bucăți)
100g căpșuni de la Edenia
100g zmeură de la Edenia
1 lingură miere
2 linguri iaurt grecesc

Mod de preparare
Punem fructele direct congelate în cana unui blender, împreună cu mierea și iaurtul. Mixăm până obținem un piure fin. Umplem forme de înghețată și băgăm la congelator pentru minim 4h. La servire, ținem forma sub un jet de apă caldă și va ieși ușor, altfel riscăm să rămânem cu bățul în mână.


O gustare super delicioasă și sănătoasă pentru cei mici! Poftă mare!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...

Înghețată de mango cu fistic

Ingrediente200g mango bucăți de la Edenia50g fistic crud3 linguri smântână (am folosit cu 25% grăsime)100ml lapte2 linguri fulgi de cocos2 linguri miereMod de prepararePunem...