Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia
  • 3 căței de usturoi
  • 4 linguri de bulion
  • 300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat
  • 1 linguriță cimbru
  • 3 foi dafin
  • sare și piper după gust
  • 1/2 legătură pătrunjel / tarhon
  • 1/2 legătură mărar
  • 1 ceapă roșie pentru servire

Mod de preparare

1. Fierbem legumele în 2,5 l apă.

2. Între timp, într-o tigaie călim baconul și adăugam bulionul, sare, piper, cimbru, dafin.

3. Punem amestecul peste legumele din oală și lăsăm să fiarbă 15-20 min.

5. Adăugăm mărarul/tarhonul și pătrunjelul și stingem focul.Servim ciorba de fasole cu rondele de ceapă și extra mărar și pătrunjel. Poftă bună! 

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Înghețată cu căpșuni și zmeură 

Ingrediente (4 bucăți)100g căpșuni de la Edenia100g zmeură de la Edenia1 lingură miere2 linguri iaurt grecescMod de prepararePunem fructele direct congelate în cana unui...

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...