Supă cremă de ciuperci

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia
  • 2-3 căței de usturoi
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei măsline
  • 100 ml smântănă de gătit lichidă
  • 500 ml supă clară de legume/ stock de pui / apă
  • 1 linguriță cimbru
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-o oală, punem la călit usturoiul tocat în unt și ulei de măsline

2. Adăugam Amestecul de Supă Cremă de Ciuperci, punem sare, piper, o linguriță de cimbru și călim 5-6 min.

3. Punem supa de legume și lăsăm totul la fiert 15-20 min.

4. Blendam legumele cu smânătană de gătit până obținem o cremă fină și consistentă.

Servim supa cu crutoane unse cu ulei de măsline, cimbru și sare. Poftă bună!

Articolul precedent
Articolul următor

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Înghețată cu căpșuni și zmeură 

Ingrediente (4 bucăți)100g căpșuni de la Edenia100g zmeură de la Edenia1 lingură miere2 linguri iaurt grecescMod de prepararePunem fructele direct congelate în cana unui...

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...