Borș țărănesc cu pui

  • 1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 
  • 9 aripioare + 3 pulpe mici
  • 1 ou
  • 400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite
  • 600 ml borș fiert
  • 1 legătura leuștean
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

  1. Punem bucățile de pui la fiert și le lăsăm până când nu se mai formeaza spumă.
  2. În altă oală punem legumele la fiert, în 2,5-3 l apă. Potrivim cu sare și piper.
  3. Când puiul a fiert, îl punem lângă legume și le lăsăm încă 10-15 minute la foc mediu.
  4. Adăugăm roșiile, lăsăm 10 minute la fiert, apoi borșul fiert și mai lasam încă 10-15 minute.
  5. Batem un ou și îl turnăm în zeamă, amestecând energic pentru a face zdrențe.
  6. Când totul a fiert, stingem focul și adăugăm leușteanul.

Servim cu o lingură de smântână grasă, extra leuștean proaspat și un ardei iute verde. Poftă bună să aveți! 

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Ciorbă de fasole cu afumătură și ceapă

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de Fasole 450 g Edenia3 căței de usturoi4 linguri de bulion300 g bacon/kaiser afumat/ ciolan afumat1 linguriță cimbru3 foi dafinsare...

Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia350 g carne tocată amestec vită/porc1 ou400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite250-300 ml borș...

Salată de fasole galbenă

Ingrediente1 pungă de Fasole Galbenă Edenia2-3 lg ulei de măsline2 căței usturoi200 g roșii cherrysare, pipercâteva frunze de mentăsemințe de susanPreparare: Fasolea se fierbe...

Supă cremă de ciuperci

Ingrediente1 pungă de Legume pentru Supă Cremă de Ciuperci 450 g Edenia2-3 căței de usturoi30 g unt20 ml ulei măsline100 ml smântănă de gătit lichidă500 ml...

Budincă cu piure de mango și chia

O rețetă ideală! Trebuie doar să amesteci 50 de grame de chia cu lapte și miere într-un borcan. Le lași peste noapte. A doua...