Ciorbă de perișoare din vită și porc

Ingrediente

  • 1 pungă de Legume pentru Ciorbă de perișoare 450 g Edenia
  • 350 g carne tocată amestec vită/porc
  • 1 ou
  • 400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite
  • 250-300 ml borș fiert
  • 30 ml ulei floare/ulei măsline
  • 1/2 legătură mărar
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură leuștean
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-o oală, călim în ulei legumele 4-5 min și adăugăm 2,5 l apă. 

2. Între timp – perișoarele: amestecăm carnea tocată cu ou, mărar, pătrunjel, sare și piper și le fierbem în apa cu legume 15 min.

3. Adăugăm în oală și sucul de roșii, lăsăm să clocotească 5 min, turnăm borșul și lăsăm pe foc încă 15 min.

4. Stingem focul, adăugăm mărar și leuștean.

Putem să dregem ciorbița cu o lingură de smântână. Poftă bună!

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Înghețată cu căpșuni și zmeură 

Ingrediente (4 bucăți)100g căpșuni de la Edenia100g zmeură de la Edenia1 lingură miere2 linguri iaurt grecescMod de prepararePunem fructele direct congelate în cana unui...

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...