Borș țărănesc cu pui

  • 1 pungă de Amestec pentru Borș Țărănesc 450 g 
  • 9 aripioare + 3 pulpe mici
  • 1 ou
  • 400 ml suc roșii/ 1 conservă roșii decojite
  • 600 ml borș fiert
  • 1 legătura leuștean
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

  1. Punem bucățile de pui la fiert și le lăsăm până când nu se mai formeaza spumă.
  2. În altă oală punem legumele la fiert, în 2,5-3 l apă. Potrivim cu sare și piper.
  3. Când puiul a fiert, îl punem lângă legume și le lăsăm încă 10-15 minute la foc mediu.
  4. Adăugăm roșiile, lăsăm 10 minute la fiert, apoi borșul fiert și mai lasam încă 10-15 minute.
  5. Batem un ou și îl turnăm în zeamă, amestecând energic pentru a face zdrențe.
  6. Când totul a fiert, stingem focul și adăugăm leușteanul.

Servim cu o lingură de smântână grasă, extra leuștean proaspat și un ardei iute verde. Poftă bună să aveți! 

Discover

Fuelled by

spot_imgspot_img

Romania for Gold

Înghețată cu căpșuni și zmeură 

Ingrediente (4 bucăți)100g căpșuni de la Edenia100g zmeură de la Edenia1 lingură miere2 linguri iaurt grecescMod de prepararePunem fructele direct congelate în cana unui...

Crumble de ananas caramelizat 

Ingrediente (2-3 porții)1 pungă ananas bucați de la Edenia35g fulgi de cocos2 lingurițe zahăr50g unt rece (am folosit cu 65% grăsime)75g făina albă de...

Dovlecei umpluți cu legume

Ingrediente (2 porții)1 dovlecel1 ou130g Amestec în stil Hawaii de la Edenia1 lingură ulei de măsline60g cașcaval ras1 linguriță pătrunjel uscatMod de preparare:Spălăm dovlecelul...

Cod în stil italian

Un preparat rapid, lejer, numai bun pentru cină sau pentru prânz. Cod în stil italian, cu roșii cherry, ceapă, măsline, usturoi – delicios! Puteți...

Tartă cu conopidă și roșii uscate

O tartă sărată, rapid de făcut, dacă folosiți un aluat de tartă cumpărat.Este numai bună de luat pachețel la școală sau la serviciu, pentru...